Необходими продукти:
1 карфиол- не много голям
200 гр. кашкавал
200 гр. шунка или друг колбас или бекон по ваш избор
заквасена сметана малка кофичка
50 гл.масло
В тенджера в подсолена водя свалявате за около 20 мин.карфиола с розичките надолу ( долу в клипа може да видите как става ). Нареждате кашкавала и шунката между розичките и заливате с разтопеното масло ... вместо сол аз сложих вегета. Намазвате отгоре със заквасената сметана объркана с подправки-копър , чесън, сол, червен пипер...по ваш избор, настъргвате кашкавал и запичате във фурната до зачервяване. Да ви е сладко!
Източник и видео на технологията - https://www.facebook.com/100001847401420/videos/983640875040817/?hc_location=ufi
Няма коментари:
Публикуване на коментар